Mer om ‘Arctic Sea’

Brittiska Telegraph har en artikel med mer uppgifter och spekulationer om ‘Arctic Sea’.

Ju mer som rapporterats, desto märkligare verkar denna historia. Huruvida det beror på att den ‘fakta’ som rapporteras verkligen är fakta eller bara ytterligare spekulationer från olika rederiföreträdare, offentliga tjänstemän och journalister låter jag vara osagt.

Innan någon uppbringat ‘Arctic Sea’ är jag rädd att spekulationerna kommer att bli som en rullande snöboll, och att vi får höra allt mer fantastiska uppgifter om vad som hänt innan, under och efter den rapporterade kapningen.

Det senaste från DN, SvD, Aftonbladet och Expressen är lite tunnare. Det är dock inte säkert att fler uppgifter från olika intressenter runt omkring betyder att man vet ett enda skvatt mer om vad som faktiskt hänt.

Om Morgonsur

Morgonsur förmedlar Magnus Ernströms personliga tankar och åsikter kring i första hand säkerhetspolitik och rättssamhälle, och är oberoende från alla myndigheter, organisationer, politiska partier eller företag.
Detta inlägg publicerades i Säkerhetspolitik och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mer om ‘Arctic Sea’

  1. Daniel skriver:

    Svensk media mycket tunn. det har du rätt i. VIlket är i och for sig ingen nyhet i sig. Svensk media forutom att vara ganska partisk och ryskfientlig i sina kommentarer saknar profesionalism i sina nyhetsformedlingar, det är ibland bättre att hämta nuheter direkt från de som r invlverade. Det finns en ganska serios canal som speicialierar sig att formedla ryska nyheter utan politiska vinklar myter och opresionalism. http://www.russiatoday.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s