Juluppladdningen fortsätter

Photobucket

Så här blev prinsessfortifikationen efter att dottern, som är fem år, dekorerat den. Ett av tornen på huvudbyggnaden åkte i golv, varför det numera bara är tre – men hon tycker slottet är lika fint ändå, och då är pappa lika nöjd också.

För den som vill ställa till det för sig själv och ha mönster till slottet; maila på morgonsur@hotmail.com om det finns intresse och önskemål om att jag skall lägga ut sådana på bloggen. Men det är närmare åttio delar, så tänk er för…

För att ytterligare ånga fart på glöggnäsan kommer jag att öppna en tillfällig sida med Morgonsur Julmusik, som återfinns i listen upptill på sidan. För er äldre läsare som har svårt att röra er för mycket och kanske inte orkar klicka så högt på sidan går det bra att klicka här (länk).

Ett exempel från julmusiksidan skickar jag med här:

När Juldagsmorgon Glimmar (2:17)

Morgonsurs julkonsert kommer att fyllas på med nya mer eller mindre skumt arrangerade jul-stycken pö om pö fram till julafton för att släcka ned sidan ungefär när det är dags att kasta ut granen. Och hos oss åker den ut kring nyår.

Om Morgonsur

Morgonsur förmedlar Magnus Ernströms personliga tankar och åsikter kring i första hand säkerhetspolitik och rättssamhälle, och är oberoende från alla myndigheter, organisationer, politiska partier eller företag.
Detta inlägg publicerades i Allmänt tyckande och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s