Paus upphör på Morgonsur

Det har varit lite stiltje på Morgonsur under ett par veckor. Det beror på att årets mest hysteriska veckor på jobbet sammanträffat med bl a tapetsering av vardagsrum och andra små privata projekt.

Å andra sidan har jag under dessa två veckor läst tidningar och följt nyheter utan att hitta något som riktigt engagerat mig heller.

Nu är jag dock någorlunda tillbaka i sadeln – tapeter är uppe, möbler tillbaka, det värsta på jobbet har kommit i fas – och jag skall försöka uppdatera denna blogg lite oftare. Ett inlägg kommer att dyka upp under dagen.

Tills dess erbjuder jag en nostalgitripp till invasionsförsvarets glada (?) dagar i videon ovan, och önskar göra lite reklam för Föreningen Svenska Robotbåtar, som jag förstås inte kunde låta bli att bli stödmedlem i efter ett trevligt besök på robotbåten HMS Ystad i somras. Bli det du också.

– – –

UPPDATERAD: Videon fungerar inte från denna sida, men klicka gärna vidare på länken i videorutan till YouTube, se och njut.

Om Morgonsur

Morgonsur förmedlar Magnus Ernströms personliga tankar och åsikter kring i första hand säkerhetspolitik och rättssamhälle, och är oberoende från alla myndigheter, organisationer, politiska partier eller företag.
Detta inlägg publicerades i Allmänt tyckande och märktes . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Paus upphör på Morgonsur

  1. Nostalgikern. skriver:

    Vacker video. Här kommer en till som är inspelad innan peak Sverige. http://www.youtube.com/watch?v=nnRe_Ywvm2c

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s