Om ett läsvärt blogginlägg

Det har varit en oerhört lång vinter och intensiv vår. Att arbeta drygt heltid, umgås med familj och två små barn, skriva bok, vara engagerad i både eget och barnens föreningsliv och driva en blogg samtidigt är oerhört kul – men det är inte lätt att få tiden att räcka till.

Jag brukar ofta referera till maj som ”månaden Gud glömde”, eftersom man varje år lovar sig själv att man minsann skall passa på att njuta av den underbara månaden när vinter blir sommar på riktigt. Det går liksom aldrig att få till. Ovanpå allt annat skall man dessutom plocka undan vinterkläder, byta däck, städa, ta fram utemöbler och grill, plantera, kratta, röja rabatter, få i ordning båt… Ja, ni vet ju själva hur det brukar bli.

Jag har en del halvfärdiga inlägg på gång, och har trots allt hunnit jobba en del med texten i boken om den andra Bosnieninsatsen och första Bosnienbataljonen. Nu ser jag fram emot BA01:s 20-årsjubileum och återträff i slutet av maj, i samband med invigningen av det något märkligt utformade veteranmonumentet som tycks föreställa en kotte.

Jag lär återkomma om återträff och kotte i senare inlägg.

I väntan på att jag skall få fingrarna ur och publicera ett ”riktigt” inlägg vill jag starkt rekommendera alla som brukar läsa här att göra ett besök hos bloggrannen Aktieingenjören och läsa hans oerhört tänkvärda inlägg Att lära av Försvarsmakten, hur man bäst dödar ett företag.

 

Rekommenderas starkt.

 

–     –     –

Annonser

Om Morgonsur

Morgonsur förmedlar Magnus Ernströms personliga tankar och åsikter kring i första hand säkerhetspolitik och rättssamhälle, och är oberoende från alla myndigheter, organisationer, politiska partier eller företag.
Det här inlägget postades i Allmänt tyckande. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Om ett läsvärt blogginlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s