Uppdatering om min bok

 photo rfgqag_zps2136eee2.jpg

Intresset är stort för min bok om BA01, och många undrar hur landet ligger just nu. Den finns sedan några veckor tillbaka färdig i en första version som jag sedan remissat till ett antal utvalda. Jag har nu fått värdefull feedback – som infriade vissa aningar och avslöjade för mig mer eller mindre kända styrkor och förbättringspunkter i boken.

Boken har så långt fått omdömen som ”en kanonbok”, ”öerhört läsvärd”, ”ett måste..” trots att jag bett alla vara så kritiska och elaka som möjligt och vänt mig till människor jag vet kan ge hård och professionell feedback.

Den har nu fått ligga till sig några veckor, vilket har varit nödvändigt för att ”glömma” tillräckligt mycket av min egen text för att inte vara allt för hemmablind när jag letar korrigeringar. Den kommer nu att få en rejäl genomförare till – för att eliminera konstiga meningar och för att ytterligare förbättra innehållet på några punkter. Allt i syfte att ge er läsare en ordentlig läsupplevelse. Det kommer att ta några veckor till, men jag hoppas kunna skicka ut den till ett antal förlag för påseende så snart som möjligt.

Sedan före nyår har jag ett eget bolag – Ogmion AB – startat i huvudsakligt syfte att ge ut boken. Mer info följer, vad det lider…

–     –     –

Om Morgonsur

Morgonsur förmedlar Magnus Ernströms personliga tankar och åsikter kring i första hand säkerhetspolitik och rättssamhälle, och är oberoende från alla myndigheter, organisationer, politiska partier eller företag.
Detta inlägg publicerades i Allmänt tyckande och märktes . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Uppdatering om min bok

 1. johan skriver:

  Ser fram emot boken. verkar bli en höjdare 🙂

 2. Kristian Jansson skriver:

  Som tur är har jag en trave böcker jag måste plöja igenom, annars hade jag nog bett dig släppa den som den är.

  Ser verkligen fram emot att få köpa ett par ex.

  Hur kommer den säljas?

 3. Alexander K skriver:

  Ser verkligen fram emot denna bok, har läst väldigt få böcker i mitt liv för att de flesta inte intresserar mig det minsta, men denna bok har jag längtat efter i flera år och längtar till att jag kan köpa den!

 4. Morgonsur skriver:

  Tack. Jag håller precis på med en total genomgång av boken efter att ha låtit den ligga till sig, samt ta in synpunkter från några remissinstanser…
  Jag kommer att sitta hela dagen i morgon och nöta vidare. Det är en hel del jobb att få den bok man har i sitt huvud att motsvaras av det man faktiskt skrivit. Men jag hoppas du blir nöjd med resultatet när det väl blir dags.:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s